Tidigare inlägg

söndag 1 juni 2014

Detox

Ska nu göra något ja aldrig förr gjort! Men usch vilket sockersug ja haft senaste veckan. Förkylningen ha varit hemsk o allergin ha nått sin punkt. Usch vad ja gnäller, fasen tänk de finns de som ha det mycket värre!!!!!!

Iallafall ställde mig på vågen idag visade x6,6. Kör en hård vecka fast de e kalas. 

Börja dagen med en choklad shake från herbalife med extra tillsatt linfrön 1 msk


Dagen började såååå bra!!, lunchen toppen o mellis så bra, sen somnade vi alla i fam o sov 2 Tim. Vaknade vrålhungrig o gick loss på rester av tacosoppan som fanns kvar. Sen ikväll hemmagjord hamburgare på nötfärs sen coleslaw.


Fan fan fan!!! Så dag 1 gick åt skogen!! Så besviken på mig själv!!! Usch o träningen åt skogen den med. Hittar Lixom inte rätt glöd!!!! Tips nån??

Anmälan till tjejmilen den 6 sept är gjord! Ska springa o orka!!! Fasen varför är ja inte motiverad?!?!?!? Känner mig så dålig o fet o seg!

Tur de är en ny dag imorgon o ny chans!

1 kommentar:

  1. Dåligt med tips men tror att man ska glädjas åt det man faktiskt gör och inte det man inte gör. Allt är bättre än inget, promenaden är bättre än soffan även om man inte springer en mil. Att ta en portion mat istället för två är ju bra även om det inte är den nyttigaste maten... gäller att hitta det som är bra och fokusera på det.
    Sen är det inte lätt med "tiden" när man är mitt uppe i livet.
    Tycker du är jätteduktig och kämpar på bra!
    Kram

    SvaraRadera